maanantai 28. elokuuta 2017

 Ja jottei totuus unohtuisi. Suurin osa mun kotimetsistä ei ole lahopuuta täynnä olevaa vihreää sammalmetsää (vaikka mun kuvien perusteella niin ehkä voisi päätellä) vaan näyttää enemmänkin tältä.
(Jos oot instagramissa, tuu sanomaan hei, oon siellä nimellä anjushhhka (kolme hoota). Ryhdyin nimittäin Moderniksi Naiseksi ja ostin uuden puhelimen!)

6 kommenttia:

 1. Niin vaikuttava! Oo

  VastaaPoista
 2. Mushrooms are such magical things... they pop up in the most unlikely places :)
  Simply beautiful images!

  VastaaPoista
 3. Hilja. Odottelen ihan kamalasti uutta päivitystä tänne...
  kaikki hyvin? oo

  VastaaPoista
 4. Hei Hilja! Olen käynyt välillä kurkistelemassa täällä, että olisitko kirjoittanut jotakin. Vasta nyt hoksasin vierailla Instagrammissa, ja siellähän on vaikka mitä ihanaa: kauniita syksyn tunnelmia ja ihania luontokuvia. Sanon kuitenkin hei täällä; en ole (vielä) itse kirjautunut sinne toisaalle. :)
  Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sari ☺, joo anteeksi kun tää on jäänyt. Kiva että oot käyny siellä toisessa paikassa katsomassa, toivottavasti pian kirjaudut itekkin sinne ni näkisin sun kuvia myös.☺

   Poista
 5. Hei Hilja! Kiitos. :) Ja ei hätää, vaikka et saisikaan kirjoitettua tänne. Tämähän on kuitenkin Sinun "kotisi", ja me olemme vaan vieraita... :) En ole toistaiseksi tosiaan kirjautunut sinne toisaalle, eikä siis minulla näin ollen ole siellä lainkaan kuvia.
  Sari

  VastaaPoista