keskiviikko 12. huhtikuuta 2017
    
(Kukat on niin huonolla hoidolla olleet kun en vaan kykene ja mulla on niin huono omatunto siitä.
Pelakuutkin jäi leikkaamatta ja nyt ne kukkii.
Oon tuhlannut ihan liikaa rahaa sarjakuviin, mut se ei kyllä sureta yhtään.
Yhden lauantain vietin jäähallilla kyyneleet silmissä. Tässä yks itkettäjä. Ja tässä toinen.
On niin kylmä!)

6 kommenttia:

 1. Oi, olitko sä paikan päällä mm-kisoissa ja vieläpä miesten vapaaohjelmaa kattomassa! Varmaan ihan huippua. Mä katoin kaikki telkasta. Paitsi en kaikkia tansseja, koska mä en tajua sen nyansseja.
  Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin ja se oli niin hieno päivä! Oli niin ihana tunnelma hallilla ja niin käsittämättömän hienoja esityksiä et ihan oikeesti olin siellä itku todella herkässä.Yuzuru oli niin täydellinen! Ja Shoma! Ja Mischa! Ja Stephane Lambiel oli siellä! Ja Daisuke Takahashi! Ja Yuri on Icen ohjaaja ja käsikirjottaja, Yamamoto ja Kubo oli siellä myös! (Kakkoskausi on muuten tulossa...:) (Ja kuinka monta huutomerkkiä saankaan yhteen kommenttiin mahtumaan...)

   Poista
  2. Oioioi!! Se Yuzurun vapaa oli niiiiin mahtava ja koskettava teeveenkin välityksellä, niin mitä se on mahtanut olla livenä! Mä ihastuin myös Shomaan. Ja Mischa oli hyvä ja tykkäsin myös Jason Brownin vapaasta. Stephane Lambielin näinkin telkasta(tietty pliisumpaa telkan välityksellä), mutta että mun ikisuokkari Daisuke Takahashi!!! Nää ansaitsee kaikki huutomerkkinsä! :)
   Mä odotan jo innolla Yurin kakksokautta, vaikka samalla vähän pelottaa, et voiko se olla niin hyvä...

   Mäkin haluisin lukea enemmän sarjiksia, mutta meidän kirjaston sarjishyllyt on jotenkin kamalan sotkussa, enkä tiedä löytyykö sieltä kamalasti mitään mua kiinnostavaa. Täytyis vaan varmaan mennä sinne ajan kanssa selvittelemään niitä hyllyjä ja selailemaan.

   Sanna

   Poista
  3. Joo Jason Brown oli kyl myös tosi hyvä, se on niin symppis ja sen piruetit on ihan huippuja.
   (Yuzurulla ei menny näköjään tänään lyhytohjelma WTT:ssä kovin hyvin, mut Shoma loisti taas. Yuri on Ice on WTT:n virallinen kumppani tänä vuonna, aika hauskaa.)

   Joo samat sanat, hiukan jännittää miten sen kakkoskauden kanssa käy. Toisaalta luotan Kuboon ja Yamamotoon (erityisesti Yamamotoon), mut ne ilmeisesti joutuu aika kireellä aikataululla sitä tekemään.
   Ootko muuten nähnyt sen pätkän siitä Yurion näytösohjelmasta? Se on... melkoinen... Jos siitä voi mitään johtopäätöksiä vetää ni tulossa on ihan huippusarjaa jälleen...:)

   Täällä on kans kirjaston sarjishyllyt aika kaaoksen vallassa aina, aika epätoivoinen urakka yrittää sieltä löytää mitään...
   Nykyään julkastaan ihan hirveät määrät valtavan hienoja nettisarjakuvia. En tiiä tykkäätkö sellasia lukea? Ja sit on korealaiset webtoonit jotka on ihan omaa luokkaansa. Tavallisia nettisarjiksia lukiessa tulee usein mieleen et lukisin tätä kyl mieluummin paperilta, mut webtoonit on erilaisia. Parhaimmat niistä on aivan oma taidemuotonsa, se on jotain sarjakuvan ja animaation väliltä. Tekijät osaa niin hienosti käyttää hyväkseen esim. skrollausefektiä. Niitä voi lukea esim Lezhiniltä, suosittelen! (maksaa kyllä jonkun verran).

   Poista
 2. Tuo Yuzuru on kuin jostain toisesta maailmasta. Tosi vaikuttava ihan telkustakin. Jotenkin tuollainen kauneus ja herkkyys puhuttelee sielua. Itsekin harkitsin paikan päälle tuloa, mutta jäihän se...oo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on niin hyvin sanottu, kuin toisesta maailmasta, kyllä! Se on jotenkin ihan ylimaallinen olento siellä jäällä ollessaan.

   (Voi oli niin lähellä etteikö olis itelläkin jäänyt menemättä kisoihin. Aamulla kun piti lähteä olisin vaan halunnut jäädä peiton alle kun ei yhtään haluttanut lähteä ihmisten ilmoille ja mietin miks oikein piti ne liput ostaa ku oisin voinu jäädä kotiin ja kattoa telkkarista...)

   Poista