lauantai 24. joulukuuta 2016


Tämän vuoden kaunein joululaulu. Soitin sen äidille ja olisipa ollut kamera lähellä, jotta olisin saanut kuvan siitä kun Vilja-kissa siirtyi lähelle soitinta, sulki silmänsä ja hartaana kuunteli laulua meidän kanssa.

8 kommenttia:

 1. Beautiful. I hope you have had a lovely Christmas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Let´s just say I´m glad it´s over...
   I hope you had a chance to read and rest during the holidays.

   Poista
 2. Nyt olen katsonut Yuri on Icen. Aivan mahtava! Katoin sarjan kolmessa, neljässä osassa ja mä en yleensä olen kamalan innostunut mistään tv-maratoneista (tai tässä mun tahdissa on kyse ehkä puolimaratonista, tai tonnivitosesta.;)). En olisi ikinä uskonut, että animetaitoluistelu voi olla niin upeasti tehtyä, niin aitoon taitoluistelutunnelmaan vievää. Superbonuksena tietty se, että Yuri on Ice yhdisti kaksi mun suosikki taitoluistelumaata, Japanin ja Venäjän. (Tottakai mulla löytyy suosikkeja muistakin maista.)

  Kiitos tästä ihanasta vinkistä!:)
  Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva, oon niin iloinen että tykkäsit siitä!

   Mäkään en ois ikinä osannut uskoa et taitoluisteluanime vois olla noin ihmeellisen hieno ja ihana. Se oli ihan uskomatonta miten niitä kilpailuja katsoi sydän pamppaillen ihan kun ois ollu oikeet kisat (ja katson vieläkin, vaiks jo tiiän miten ne päättyy...). Ja miten ne kaikki oli loppujen lopuksi niin symppiksiä et teki mieli hurrata ihan kaikkien puolesta, jopa JJ:n ja evil witch Giorgin.

   (Venäjä ja Japani on muuten myös mun lempparit.:))

   Joo, kerron jos tulee kakkoskausi.:) Toiveet on korkealla. Mitään virallista päätöstä ei kai oo viel tehty, mut käsikirjottaja Mitsurou Kubo ainaki ois valmis ja jo ilmeisesti täydellä teholla suunnittelemassa. Ja ku se on noin hillittömän suosittu ni luulis et Mappa ottais onkeensa siitä.

   Poista
  2. Totta, ne kaikki oli lopulta hirveän symppiksiä. Ja Victor säilyi koko ajan ihanana ja täydellisenä eikä koskaan ärsyttänyt. (mä yleensä inhoon alusta asti tai kyllästyn jossain vaiheessa ihaniin ja täydellisiin)

   Jee, meillä on samissuosikkimaat!:)

   Poista
 3. P.S. Vinkkaa jos tulee toinen kausi, mä kuitenkin onnistuisin sen missaamaan.
  Sanna

  VastaaPoista