maanantai 24. lokakuuta 2016Tein teepannun. Kahvan punoin taannoisista kuusenjuurista. Tämä oli ensimmäinen keramiikkakokeiluni ja ensimmäinen kohtaaminen lasitteiden kanssa (lasittaminen ei todellakaan ole helppoa!)
Eipä tullut pannusta yhtään sellaista kuin mielessäni olin suunnitellut, mutta ihan kiva kumminkin. Toimiva on ainakin, nokka ei tiputtele yhtään.

13 kommenttia:

 1. Ooh, upea! Ensimmäinen keramiikkatyö?! Toi kansikin istuu kuin valettu! Tosin tommosissa asioissa ei aina riitä tekijän taidot, kun uunissa voi sattua kaikenlaista.;)

  (En ole tainnut lukea nyt mitään sellaista, mikä olisi omiaan just sulle suositeltavaksi. Paitsi sienikirjoja.:) Mutta hehkutan yhä kesällä lukemaani Roberto Bolañon 2666:tta ja hehkutan sullekin, vaikka en osaa sanoa onko se sun typpinen kirja.)

  Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pelkäsin et koko pannu posahtaa uunissa... Lasitteesta ei tullu kyllä yhtään sellanen kun piti, se on ihan mystistä se touhu!

   Vaikuttaa aika rankalta toi kirja, laitoin kyllä listalle ylös, sit kun joskus on sellanen olo että kykenen lukemaan sen.:)

   Poista
 2. Lovely...!!!!!

  You have so many abilities!

  Late Autumn blessings,
  Luna Crone

  VastaaPoista
 3. Kaunis teepannu! Ihailen kädentaitojesi monipuolisuutta.

  T: Terhi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi.:) Joskus kyllä toivon et pystyisin keskittymään yhteen asiaan ja opettelemaan sen oikein kunnolla, sen sijaan että teen vähän sitä sun tätä vähän sinnepäin...

   Poista
 4. Greetings from Australia … Beautiful work. The glaze is exquisite, as is your blog in general, from what I have seen so far. I look forward to exploring further.

  VastaaPoista
 5. Oh, what a thing of beauty! There are no end to your talents :) Just gorgeous!

  VastaaPoista
 6. Hurjan suloinen! Ihastelen, ihmettelen miten saat tuollaista aikaiseksi.

  VastaaPoista