maanantai 11. huhtikuuta 2016


Pientä kevätsiivousta aloittelin ja siinä puolen sentin pölykerroksia keittiön hyllyiltä pois pyyhkiessäni satuin löytämään tällaisenkin kupin. Juuri sopivasti, tulevat kevätkupposet juonkin sitten tästä kupista.


Kaikenlaista kasvaa ikkunoilla. Maljaköynnöksessä ja mårbackassa on jo nuppuja.


Kudoin villatakin.


Väreinä lampaanharmaa, -valkoinen ja ruskea, sinipuulla tummempi ja vaaleampi violetti. Kuusenkävyillä vaalea ruskea, vaaleampi oranssi hennalla, tummempi oranssi kultapiiskulla ja krappijuurella.


Oon syönyt supersuloisia kananmunia.Niin suloisia että niitä piti kuvata useampaankin kertaan.


Kaikenlaisia keitoksia on liedellä porissut.


Ja hurjan hyviä kirjoja oon lukenut.

8 kommenttia:

 1. Teet kyllä kaikkea superjännää! Ja ihana kuppi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kuppi on ihana ja niitä on kuus ja ne on kaikki erilaisia! Aikoinaan kun ne löysin kirpparilta, suunnittelin et vaihdan kuppia aina ajankohdan mukaan (ekaks leskenlehtikuppi, sit orvokkikuppi jne.) ja jonkun aikaa teinkin niin mut sit se jäi. Nyt aion taas ottaa kupit ajankohtaiseen käyttöön.

   Poista
  2. Oho, vielä parempaa! Esittele koko kuppisarja joskus, oon ihan hulluna erilaisiin kukkakuppeihin, varsinkin tuollaisiin joista jokainen on erilainen.

   Poista
  3. Vanhan blogin puolella ne joskus esittelinkin, varmaan innoissani just sillon kun ne kirpparilta löysin. Tarjoan sulle teetä vaikka sormustinkukkakupista sit kun joskus tänne pohjoiseen lähiöön uskaltaudut...:)

   Poista
 2. Ai sinulla on tuossa sienieliksiirissä pökkelökääpää, koko kääpä oli minulle ennen viime viikkoa aivan vieras ja nyt vaikuttaa siltä, että siinä olisi paljon enemmäksikin, kuin vain neulatyynyksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pökkelökäävästä on moneksi.:)

   Poista
 3. heippa. guuglailin bokashin perustamista (ensin kaveri muistutti siitä ja aamulla ylen uutissivusto!) ja päädyin melkein heti tänne blogiisi. :) laitatko käävät sun muut tuoreeltaan uuttumaan vai kuivaatko ensin? kiitos kommentista omassa blogissani. en vieläkään pysty vastaamaan niihin suoraan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bokashi tuntuu olevan kovasti trendikäs nyt.:) Mä voin ainakin kaikesta sydämestäni suositella sitä, se on ihan mahtava keksintö, en haluais olla enää ilman. Ihan ehdoton kaupungissa asuvalle pihattomalle ihmiselle, jolla on loputon tarve kunnon mullalle...

   Mä kuivaan käävät ensin.

   Tykkään kovasti sun blogista ja oon kovin iloinen jos kirjoitat taas useammin. Ihan näin tällaisena instagramiin osallistumiseen kykenemättömien laitteiden käyttäjänä vaan sivuhuomautus...:)

   Poista