sunnuntai 7. helmikuuta 2016


Jälleen yksi melko kauan keskeneräisenä lojunut käsityö valmistui. Kukkaisliivi, villaa.


Oon kuunnellut aavemaisia kirvesmieslauluja ja valtavan mielenkiintoisia kasviaiheisia radio-ohjelmia.

4 kommenttia:

 1. Aika karu tuo aiemman postauksen haaskapaikka. Oliko siellä oikeasti kuollut kettu?

  Tosi sievä tuo liivisi. Olen tehnyt tuollaista köynnöskirjailua aika moneen vaatteeseen joskus kymmenisen vuotta sitten, tänä kesänä raakkasin vaatekaappia ja oli pakko heittää niistä aika monet pois kun olin käyttänyt ne loppuun jo pihavaatteinakin. Oli tosi hankalaa kun muisti sen vaivan joka oli mennyt siihen kirjailuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kettu oli haaskapaikalla myös. Viime vuonna, kun haaskapaikka oli vähän eri paikassa, siellä oli kerran läjä supikoiran raatoja. Vähän sydän syrjällään sinne saa aina mennä kun ei tiedä mitä siellä on millonkin vastassa.

   Kiitos.:) Tuollanen köynnös on myös mulla ollut jo kauan sellanen jokapaikan kirjailu.:) Se on sellanen joka aina tulee sieltä jostain vähän itsekseen... Äidille oon tehnyt kasan liinoja ja aikoinaan tein myyntiin laukkuja joissa oli samanlaista kirjailua.

   Poista
 2. Minulla on nykyään outoja taksidermistyylisiä kiinnostuksenaiheita, varmaan olisin koettanut tehdä jotain sille ketulle. Ketun kallo olisi kiinnostava asia. Toisaalta minulla on myös kiinnostuksenaiheita joita paremman sanan puutteessa kutsun shamanististyylisiksi jonka kanssa taksidermisintressit riitelevät ;) Kuitenkin, voi kettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon löytänyt parikin ketunkalloa metsästä. Enemmän mua houkuttelisi tuo hirven kallo...
   Kuulostaa kiinnostavalta sun shamanistiset/taksidermiset intressit. Kerro lisää!

   Poista