sunnuntai 4. lokakuuta 2015


Vietin tuulisen illan ja yön mökillä. (Pahin myrsky ohitti onneksi tämän paikan.)


Mökin pihassa on polttopuutalkoot meneillään.


Polttopuuta tarvitaan tulevia mökki-iltoja varten.


Tämän vuoden viimeiseksi taisi jäädä tämänkertainen saunailta. Valmistelin mökin jo talvikuntoon. Vene saa jäädä vielä vesille, jospa vielä souturetkelle kerkiän.


Näetkö tässä olevan toukan? (Koivumittarin, luulen.) Rouskutteli palsamipoppelintaimesta melkein kaikki lehdet. Eipä se niin haittaa, kohta ne olisi tippuneet jo muutenkin.


Joka syksy ihastelen euroopansorvarinpensaan ihanuutta, en vaan kyllästy ihmettelemään sitä!


Kielon marjoja.Kimikki on ihanan dramaattinen näky varjossa. Kukka tuoksuu ihmeelliselle, ihanalle.Vanhat trukkilavat on oivia raapimispuita. Ja niin tuntuu olevan kottikärryn rengaskin.


Luovutin työpaikkani joksikin aikaa työttömälle kollegalle. Tein samoin viime vuonna. Tämä on vähän sellainen kaikki voittaa-järjestely: mä saan lisää kovasti kaipaamaani vapaa-aikaa ja kollega saa edes vähäksi aikaa töitä.
Varsinaista lomaa tämä ei kyllä oikein tule olemaan, aika pitkän työlistan oon saanut itelleni koottua. Mukavimmasta päästä on parin (tai kolmen, jos ehdin) maton kutominen. Sain juuri lahjoituksena valtavan määrän hienoja matonkuteitakin. Sattumalta tuli kahvipöydässä puheeksi että aion mattoja kutoa ja keskustelukumppanilla taas oli vintillä isot kasat matonkuteita joista halusi eroon. Lahjoituksena sain juuri kaverilta videonauhurinkin. Omat videot hajosi vuosi sitten ja oon miettinyt hankkiudunko eroon videokaseteistani vai yritänkö jostain etsiä uudet videot. Kaveri oli omia videoitaan viemässä kierrätyskeskukseen, tarjosi niitä kuitenkin ensin mulle. Kovasti oon ollut onnekas viime aikoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti