tiistai 21. heinäkuuta 2015


Testasin paria uutta simamakua.


Mesiangervonkukkaa.


Ja pujoa.


Mesiangervosima oli aivan odotetusti hyvän makuista, heleää ja vienosti mausteista kukkaisjuomaa. Pujosima oli vähän jännittävämpi kokeilu, en yhtään tiennyt mitä odottaa. Se maistuu oikeasti tosi hyvälle, aika erikoiselle. Voisin tehdä uudemmankin kerran.  Tein pienen, vain litran annoksen kumpaakin. Laitoin litraan yhden suuren mesiangervon kukinnon (seuraavalla kerralla vois laittaa enemmänkin) ja yhden pujon lehdet ja nuput. Puolikas sitruuna per litra, sokeria summissa ja hiivaa erittäin varovaisen hippusen.

4 kommenttia:

 1. Jännittävää! Tahtoisinpa maistaa. Odotan aina kaikkia uutuusmakuja kauppaankin, vaikka useimmitenhan ne eivät ole edes kovin hyviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vaikka kuinka paljon ideoita mitä kaikkea muuta vielä haluaisin kokeilla. Osa täytyy jättää kyllä ensi vuoteen kun tiettyjen ainesosien satokaudet on jo ohi tältä vuodelta.

   Poista
 2. Mielenkiintoiselta vaikuttavat! Etenkin mesiangervoa voisi testata, kun se on nyt niin vauhdissa!

  Pakko muuten kysyä, saitko pujosta mitään jälkivaikutuksia? Meille opetettiin taannoin, että ainakin siitä tehty tee ja sen polttaminen tupakkana aiheuttaisivat herkästi joko selkounia tai karmeita painajaisia :) Muutama kokeili kurssilla ja raportoi seuraavalta yöltä levottomat painajaiset.

  -Annukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En saanut mitään jälkivaikutuksia pujosta. Aika varovaisesti sitä maistelin, pieniä määriä kerralla. Mulla on kyllä pujoja kuivumassa kaikenlaisia muita kokeiluja varten, esim. unityyny, joten saa nähdä josko sitten alkais mielenkiintoisia näkyjäkin ilmestyä.:)

   Poista