lauantai 5. heinäkuuta 2014

Marjoja kypsyy joka puolella. Painokuvia antiikkimarkkinoilta. Kyltti suojelemaan kalmojuurta innokkailta viikatemiehiltä. Eka uintikerta järvessä tänä kesänä (vesi oli ihanaa: lämmintä ja kirkasta ja hyväntuoksuista). Souturetki järven ympäri auringon laskiessa.

9 kommenttia:

 1. Ihania tuokiokuvia päivästäsi. Minä en ole vielä marjoihin törmännyt enkä valitettavasti edullisiin luontoaiheisiin painokuviinkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän niitä marjoja sielläkin pian jo kypsy. Täällä alkaa pian olla vaarana jo se että ne kuivuu puskiinsa.

   Poista
 2. Nuo painokuvat ovat kyllä ihania & marjat myös -- täytyy lähteä katsomaan missä on jo kypsiä mansikoita paitsi oman pihan reunustalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä löysin uuden mansikkapaikan ja sieltä tulee hurjasti satoa, perättäisinä päivinä noukin litran. Nyt ne taas kypsyy siellä ja mä olen kaupungissa enkä pääse noukkimaan, ahdistus!

   Poista
 3. Kuulostaa kivalta kaikki markkinat. Minäkin haluun markkinoille :-)

  Ihanaltapa kuulostaa uinti ja auringonlasku...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko siellä päin jotain kivoja markkinoita kesäisin? Mulla on aina nuo samat missä tulee käytyä.

   Poista
  2. Lähinnä kai erilaisia toritapahtumia kesäisin. Markkinoita ei tule mieleen että olisi.

   Poista
 4. Olet ottanut kauniita kuvia päivästäsi! Ihania ovat marjat ja vanhat painokuvat.
  Minä olen uinut tänä kesänä (tai oikeammin: toukokuun puolivälissä, keväällä siis) yhden ja ainoan kerran Kainuussa, 11-asteisessa vedessä. Virkistävää ja ihanaa uiminen on aina!
  Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, 11 astetta on aika kylmä! Taatusti kyllä virkistävää!
   Tuolla järvessä ei se uiminen oo aina ollut niin ihanaa. Toisinaan siellä on vesi pahan hajuista ja monena kesänä on tullu kaikenlaisia leviä, yhtenä kesänä oli jotain punaista liejua ja toisena kesänä se oli ihan keltainen koko järvi. Nyt se on kyllä jo useana vuonna ollut puhdasta vesi melkein koko kesän. Vaikka on ollu helteisiä kesiä ja järven vesi on madaltunut reilusti. Ehkä ympäristön kunto on parantunut. Kasvistokin on siellä vuosien varrella muuttunut ja eläimistö.

   Poista